El Mercadona de Sant Boi obre el procés de selecció de personal

Publicat el 11/02/2013 per Sant Boi Notícies

El passat de desembre es va confirmar que Mercadona obrirà el seu primer supermercat a Sant Boi el proper juliol de 2013 al barri de Camps Blancs. Ara, l’empresa ha anunciat la contractació de 40 persones.

Una de les notícies més importants sobre comerç i feina d’aquests mesos ha estat la propera apertura del supermercat Mercadona a Sant Boi, que s’ubicarà al carrer Joventut fent cantonada amb Riera de Fonollar. Les obres ja han estat iniciades i té com a data d’inauguració aproximada el mes de juliol de 2013.

Tot i que encara faltin mesos per a la inauguració del primer Mercadona de Sant Boi, la cadena ja ha obert el procés de selecció per a la contractació de 40 persones per a diferents seccions com supermercat, caixes, informació i venda.

Els requisits mínims per a accedir a l’oferta és disposar del títol Educació Secundària Obligatòria o equivalent i no cal experiència prèvia. Sí és recomanable el carnet de conduir per poder optar a fer el repartiment d’encàrrecs.

La disponibilitat horària serà de dilluns a dissabte i el sou anunciat és de 1.260 euros bruts mensuals per treballar en torns rotatius de matí o tarda. El contracte per defecte quan s’entra a treballar a Mercadona és indefinit amb 6 mesos de prova.

Feia temps que la població santboiana es preguntava per què no hi havia cap supermercat Mercadona a Sant Boi: en un sondeig de l’Observatori de Sant Boi sobre el comerç local, es va destacar que el 23,9% dels enquestats demanaven un Mercadona a Sant Boi.

Sonia López

Més informació:

- Mercadona

- Infojobs

 

Did you like this? Share it:

Els comentaris estan tancats..

  Facebook SB Notícies Twiter SB Notícies Youtube SB Notícies Flickr SB Notícies Rss SB Notícies
Noticies Sant Boi Sant Boi noticies
Sant Boi noticies Facebook Sant Boi noticies
Facebook Sant Boi noticies Facebook Sant Boi noticies


APP de Sant Boi noticies
Videos de Sant Boi noticies